Welkom bij Van Oort Truck Rent BV

Over ons

Sinds 15 maart 2022 zijn de verhuuractiviteiten en het wagenpark van Van Oort Truck Rent overgenomen door Bochane Autoverhuur (onderdeel van de Bochane Groep). Van Oort Truck Rent is in 1988 ontstaan uit de toenemende vraag van transportbedrijven voor flexibel in te zetten materieel. Van daaruit is Van Oort Truck Rent gegroeid tot een landelijk opererende verhuurder met een jong wagenpark van 200 eenheden.

Als familiebedrijf is Bochane sinds 1984 actief in de automotive branche. Het bedrijf biedt totaaloplossingen op het gebied van mobiliteit. Bochane is dealer van drie topmerken: Renault, Dacia en Nissan. Als het gaat om deze merken is het dealerbedrijf één van de grootste van Nederland. Het familiebedrijf kiest bewust voor deze merken met een focus op kwaliteit en voortgang.

Daarnaast is het aanbod van occasions de afgelopen jaren fors gegroeid naar een constante voorraad van 1.700 auto’s. Met Boekhorst Autoschade heeft de groep een top 3 positie in Nederland wat betreft autoschadeherstelbedrijven. De groep biedt een compleet aanbod aan mobiliteitsdiensten. Hierbij is het mogelijk om een auto te huren voor een dag tot een compleet leasecontract met een looptijd van meerdere jaren bij Bochane Lease.

De geschiedenis van het autobedrijf gaat terug tot augustus 1934, toen Garage Hoogendoorn werd opgericht. In 1984 besloot Piet Bochane, oprichter van Bochane, de Renault-vestigingen in Veenendaal en Maarn over te nemen van Garage Hoogendoorn. De garage gaat vanaf dat moment verder onder de naam Bochane. Piet Bochane bleef het bedrijf na 1984 gedurende 25 jaar leiden. In 2009 gaf hij het stokje door aan zijn zoon Thijs Bochane. In de periode daarna is Bochane uitgegroeid tot één van de grootste Renault, Dacia en Nissan-dealers van Nederland met een kleine 20 dealervestigingen, bijna 20 schadevestigingen een universele lease- en verhuurmaatschappij en meerdere Vakgarages. Je vindt onze Vakgarages in Maarn, Wageningen, Arnhem en Utrecht onder de naam Vakgarage BSC.